Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Predermine Firming Wrinkel Repair Serum 30 ml

1639 kr

Darphin

Et innovativt og effektivt serum som visker ut tegn på for tidlig aldring. Firming Wrinkle Repair Serum gjenoppretter effektivt vitaliteten og elastisiteten i huden. Huden blir jevnere og mykere og får en fin glød. Konsentrater av planteekstrakter akselererer hudens egne kollagen og elastinproduksjon. Menyanthes, soyaprotein og tripeptider bidrar til å øke fastheten, berolige og styrke huden.

For alle hudtyper som har dype rynker redusert elastisitet
Intenst fuktighetsgivende, reparerende og vitaliserende
Kollagen og elastinstimulerende
93% av ingredienserne av naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Et serum som gir fukt og næring på dypet til huden. Ingrediensene er mer konsentrert, noe som som resulterer i  et mer effektivt og langvarig resultat. For å få mest mulig ut av din hudpleie bør du alltid bruke et serum.

OM PRÉDERMINE:

Ideelt for alle hudtyper som viser de første tegn på aldring, men også for en mer moden hud . Produktene bidrar til å styrke huden for bedre elastisitet og et fyldigere utseende. Minimerer synligheten av linjer, huden blir fastere og merkbart jevnere med en ny glød. Virker utjevnende og plumper huden og stimulerer produksjonen av det proteinet som gjør huden fast.

BRUK:

Applisere 3 pump over hele ansiktet og på halsen etter rens og toner. Masser forsiktig inn produktet med fingertuppene. Komplettere gjerne med Densifying Anti-wrinkle Cream for en perfekt fast hud. Bruk alltid solkrem over på dagen.

Darphin Predermine Firming Wrinkel Repair Serum 30 ml
1639 kr