Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Intral Rescue Super Concentrate 4x7ml

1599 kr

Darphin

Darphin Intral Rescue Super Concentrate er en samling av fire intensive konsentrater for å øke hudens helse og utseende på en måned. designet for de med gusten, ubalansert og blank hud, og er formulert med 91% naturlige ingredienser. Fungerer som en tilbakestilling for huden din.

Den innovative formelen bruker en rekke teknologier for å hjelpe deg med å oppnå synlig forbedret hud. Det beroliger og mykgjør huden intenst ved hjelp av et Calm Complex som kombinerer tre planter – kamille, hagtorn og pion – med D-Panthenol, mens Carrier Technology leverer hver ingrediens dypt inn i hudens overflate.

Formelen har også camellia japonica-frøolje for å roe ned huden og gjenopprette balansen, mens epidermalbarrieren styrkes ved hjelp av alger. I tillegg støttes hudens mikrobiom ved bruk av Probiotic Boost Science, som sikrer at hudens mikrobiom forblir sunn, mens vitamin E hjelper til med å beskytte mot miljømessige angripere.

Darphin Intral Rescue Super Concentrate 4x7ml
1599 kr