Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Exquisage Serum 30 ml

1239 kr

Darphin

Darphin Exquisage Serum er et vektløst serum som ved hjelp Artemiaextrakt stimulerer kollagenproduksjonen, er oppstrammende og plumper huden for et mer ungdommelig utseende. Huden blir mer elastisk og rynker reduseres og jevnes ut. Hudbarrieren styrkes slik at fuktigheten bevares i huden, hud tonen føles jevnere og du får en finere glød. Ekstrakt fra artisjokkblad pleier og balanserer. Passer for alle hudtyper, men spesielt den som har mangel på elastisitet og glans i huden.

Et ultralett, vektløst serum
Minimerer linjer og gir virker oppstrammende
Strålende glød, jevnere hudtone
94% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Dette serumet inneholder plankton og brunalg. De er av naturlige årsaker svært fuktighetsbindende og rike på vitaminer og mineraler.  Allerede på antikktiden har kvinner gnidd huden med fersk blæretang, som ble ansett å være en utmerket måte å øke blodsirkulasjonen og forynge huden. Beauty Revealing Serum styrker huden og gir en naturlig beskyttelse mot ytre påvirkninger.

OM EXQUISAGE:

EXQUISAGE – for den som vil få fram hudens fulle potensiale og sin indre skjønnhet. For alle hudtyper og aldre. Hemmeligheten til et strålende og uttrykksfullt utseende – nyt din alder, le og hold deg aktiv. Denne serien har et førsteklasses sortiment av profesjonell hudpleie som booster huden din med ny energi for å avsløre din indre skjønnhet. Serien passer spesielt bra for trøtt hud som mangler elastisitet og glans, og har synlige linjer. Stimulerer også kollagen og elastinproduksjonen for fast og frisk hud.

BRUK:

Appliser over ansikt, hals og bryst, morgen og kveld. Kompletter gjerne med Exquisage Beauty Revealing Cream for maksimal glød og elsastisitet.

Darphin Exquisage Serum 30 ml
1239 kr