Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Eye Loving BB Cream 10ml – gently fair 01

359 kr

MII
Varenummer: 2397 Kategorier: , Stikkord:

Mii Cosmetics Eye Loving BB Cream er en silkemyk BB cream for huden under øyne. Kremen smelter inn i huden og etterlater den myk og glatt. BB cream er er forkortelse for Beauty Balm som betyr at den har flere pleiende effekter enn en typisk foundation eller concealer. Våre BB- produkter inneholder en høy solbeskyttelse (Spf 45) som gjør de til supre multiprodukter og beskytter mot aldringstegn i huden forårsaket av solen. Eye Loving BB Cream inneholder ingredienser som peptider, hyaluronsyre og soyabønneekstrakt som tilfører fuktighet, virker anti-age og bidrar til å glatte ut linjer og rynker. Stamceller fra bringebær roer ned hovne øyne og lysreflekterende partikler gir et friskt og våkent utseende. Kremen gir en medium dekk, sitter godt, og legger seg ikke i linjer og rynker.

Innhold: 10 ml

Kommer i nyansene:

  • Gently Fair 01
  • Gently Medium 02
  • Gently Dark 03
Hvordan bruker man den:
Eye Loving BB Cream påføres med fingre eller med Precise Concealer Brush og blendes inn i huden til produktet sitter som ønsket. Kremen kan brukes som en concealer under øyne. Produktet tilfører fuktighet og har en mykgjørende og primende effekt. Mii Cosmetics Eye Loving BB Cream kan brukes alene eller under foundation. Kan brukes av alle hudtyper.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Eye Loving BB Cream 10ml – gently fair 01
359 kr