Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Cleansing Radiance Exfoliator 100ml

259 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 2865 Kategorier: , Stikkord: , ,

For at huden skal nyttegjøre seg av serum, kremer og oljer du smører på huden så er første steg å rense og skrubbe den jevnlig. På den måten blir du kvitt døde hudceller, smuss og talg/svette som kan klogge igjen porene og legge seg som et beskyttende lag på huden. Sanctuary Spa Radiance Exfoliator er mild nok til å brukes av alle hudtyper, og gjerne 2-3 ganger pr uke.

Med innhold fra aprikoser, grapefruit, gresskar, ananans og papaya bidrar Sanctuary Spa Radiance Exfoliator til både å rengjøre godt samt øke cellefornyelsen. Huden etterlates supermyk, med en fin glød og klar til å ta til seg ny næring. Inneholder 100 ml.

Hvordan brukes den?

Etter rens, mens huden fremdeles er fuktig, så masseres Sanctuary Spa Radiance Exfoliator på huden. Konsentrer deg mest om område som panne, nese og hake. Rens godt av med varmt vann og påfør din favoritt krem og serum/ olje.

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014. Produktene er basert på rike oljer og pleiende ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme.

Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!

Sanctuary SPA Cleansing Radiance Exfoliator 100ml
259 kr