Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG I.M. Buddy Silicon FACE Cleansing Tool PASTEL PINK

339 kr

OMG! Double Dare

Nye I.M. BUDDY FACE brukes for å rengjøre effektivt og miljøvennlig uten elektrisitet eller batterier. Den ergonomisk vinklede børstengir en skånsom rengjøring og eksfoliering av ansiktet. Børstehodet har en perfekt størrelse og er så mykt at det kan brukes på sensitiv hud hver dag uten å irritere. Børstene på begge sider fjerner urenheter og gir en mild eksfoliering av huden. Døde hudceller fjernes slik at huden for et forynget utseende med frisk glød.

I.M. BUDDY FACE rengjør på dypet og bidrar til fastere, spenstigere hud og et mer ungdommelig utseende. Kombiner gjerne I.M. BUDDY FACE med Oil to Jet Foam Cleanser, Honey Milk Drop Face Wash, Age Freeze Gel og Veil Mask.

I.M. BUDDY FACE har en fleksibel konstruksjon som gjør at den kan stå på alle flater. De faste piggene under kan i tillegg brukes som akupressurpunkter på alle ansiktspartier.

Bruk: Masser på fuktig ansikt med sirkulerende bevegelser slik at den myke børsten kan rengjøre effektivt. Skyll med vann.

OMG I.M. Buddy Silicon FACE Cleansing Tool PASTEL PINK
339 kr