Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Ideal Resource Cream 50 ml

819 kr

Darphin
Varenummer: 1057 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Darphin Ideal Resource Cream en rik, silkemyk krem som bidrar til å reparere, vedlikeholde og øke hudens kollagenproduksjon og cellefornyelse. LINE POLISH Complex gir synlig mer glans, jevnere hudtone og en fløyelsaktig finish. Intenst fuktighetsgivende, myk gjørende og foryngende.

Normal til tørr hud
Reduserer linjer og forbedrer hudteksturen
Klarere og jevnere hudtone
Intensivt fuktighetsgivende
87% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Smoothing Retexturizing Serum inneholder ektrakt og eterisk olje av fennikel, som i sin tur har et høyt innehold av B-vitaminer. Virker antibakteriell og foryngende.

OM IDEAL RESOURCE:

Serien for en hud som mangler glans og elastisitet. Når skjønnheten i huden begynner å falme og vitaliteten og hudens evne til å fornye seg begynner å avta , er denne serien optimal. Produktene i denne serien hjelper til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon, få tilbake sin glød og aktivere cellefornyelsen. Passer en grov, storporet hud som viser tegn på for tidlig aldring. En linje inspirert av naturens egne konserverings evne. Jevner ut hudens tekstur og hudtone samt gir huden ny glød og energi.

BRUK:

Appliser på ansikt og hals morgen og kveld, etter rens og toner. Bruk alltid solfaktor på dagen. Kompletter med for eksempel Perfecting Smoothing Serum under for enda mer fukt. Bruk gjerne et valgfritt Darphin-elixir på natten for maksimalt med næring.

Darphin Ideal Resource Cream 50 ml
819 kr