Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

PMD Personal Microderm PRO + Vacuum TAUPE

2249 kr

PMD

PMD Personal Microderm PRO + Vacuum Taupe er en revolusjonerende hjemmeenhet som gir samme strålende resultater som profesjonelle mikrodermabrasjonsbehandlinger i en hudpleie salong. Kombinerer patentert Spinning Disc-teknologi med perfekt kalibrert vakuumsug for å gjøre huden frisk og strålende. Ukentlige behandlinger reduserer utseendet på fine linjer og rynker, pletter og forstørrede porer. Personal Microderm Pro har glatte glitterkapsler, innstillinger for dobbel hastighet og et komplett utvalg av peilingsplater for å tilpasse behandlingen.

Styrken av eksfoliering
Fjerner død, tørr hud for en glattere og mykere hud.
Patenterte spinningsplater innebygd med aluminiumoksydkrystaller eksfolierer bort døde, tørre celler fra overflaten av huden. Ved å fjerne denne døde hudcellebarrieren stimuleres ny cellevekst og glødende
ungdommelig hud blir vist.

Styrken av vakuumsug
Aktiverer huden for en revitalisert glød
Perfekt kalibrert vakuumsug er kraften bak effektiv mikrodermabrasjon. Suging øker sirkulasjonen og utløser hudens naturlige helingsprosess som øker kollagen og elastin og etterlater huden fast, frisk og strålende.

Absorpsjonens skjønnhet
Overlegne fordeler ved hudpleie.
Personal Microderm fjerner det øverste laget av døde, tørre hudceller. Når denne barrieren er fjernet, kan hudpleieprodukter trenge gjennom 20X dypere og maksimere fordelene med hudpleie

PMD Personal Microderm PRO + Vacuum finnes i flere farger.

PMD Personal Microderm PRO + Vacuum TAUPE 1

 

PMD Personal Microderm PRO + Vacuum TAUPE 2

PMD Personal Microderm PRO + Vacuum TAUPE
2249 kr