Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Foaming Micellar Cleansing Water 200ml

289 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 2860 Kategorier: , , Stikkord: ,

Beroligende rosevann og pleiende arganolje i en perfekt kombinasjon med Micellar Water  som fungerer som en magnet på makup og urenheter. Dette er en deilig og utrolig effektiv rens som du kan bruke hver dag på selv den mest sensitive hud. Etter bruk av Sanctuary Spa Foaming Micellar Cleansing Water føles huden ren, myk og frisk. Inneholder 200 ml og er meget drøy i bruk.

Hvordan bruke den:

Like kjapp som en renseserviett, men mye mer effektiv!
Ta et par pump av Sanctuary Spa Foaming Micellar Cleansing Water på en bomullspad og stryk over ansiktet for å fjerne makup og urenheter på huden. Enkelt og greit!

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014. Produktene er basert på rike oljer og pleiende ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme.
Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!
Sanctuary SPA Foaming Micellar Cleansing Water 200ml
289 kr