Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Gentle Cleansing Milk 160ml

459 kr

Kalahari

Kalahari Gentle Cleansing Milk er en myk og mild rensemelk som passer selv den mest sensetive huden og forsiktig fjerner sminke og smuss. Den er beriket med jojoba olje og beroligende Rooibos te ekstrakt. Påfør en liten mengde på fuktig hud, fukt opp med fingertuppene og masser produktet inn i huden på ansikt og nakke. Skyll grundig av med vann. Fjerner også lett makup både i ansikt og på øyene.

Passer perfekt for en normal, tørr hud, sensetiv hud, dehydrert hud, ung hud. Den er så mild at den kan til og med brukes på babyer!

Key Ingredients

Butrospermum parkii (shea butter), Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Allantoin, Tocopherol acetate, Glycolic acid, Lactic acid, Citric acid, Aspalathus linearis (rooibos) extract, Kigelia africana fruit extract, Citrullus lanatus (watermelon) seed oil.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Gentle Cleansing Milk 160ml
459 kr