Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Beauty Sleep Face Mask Face 75ml

359 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 2872 Kategorier: , Stikkord: , ,

Sanctuary Spa Beauty Sleep Face Mask er en rik ansiktsmaske i lett gelekonsistens. Inneholder tetrapeptide Chronogen™ som jobber aktivt med huden din om natten, og du våkner opp med en fuktmettet og strammere hud. Masken virker mykgjørende og beroligende på huden, samt gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse, glatter ut linjer og gir glød. Sanctuary Spa Reverse Beauty Sleep Face Mask dufter frisk av lavendel og appelsin.

Hvordan bruker man den:
Brukes som nattmaske istedenfor nattkrem. Påføres på ren, tørr hud i ansiktet og på halsen. Masken trekker raskt inn, og brukes 1-2 ganger i uken. Passer alle hudtyper.

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014. Produktene er basert på rike oljer og pleiende ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme.
Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!
Sanctuary SPA Beauty Sleep Face Mask Face 75ml
359 kr