Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG Duo Mask – Pearl Therapy

99 kr

OMG! Double Dare
Varenummer: 20767 Kategori: Stikkord: ,
OMG Duo Mask – Pearl Therapy EN LØSNING FOR FLERE HUDBEHOV
Den unike Duo Mask retter seg mot ansikt- og øyeområdet samtidig for ultimate resultater. Masken innholder et ekstraordinært anti-ageing-kompleks for en glødende, yngre hud.

STEG 1 – Foil Eye Patch

Pearl Foil Eye Patch strammer opp, løfter og lysner øyeblikkelig det delikate området under øynene og gir det et ungdommelig utseende. Med termoterapeautisk teknologi penetrerer foil patch-ene effektivt hudlaget under øynene for å oppnå best mulige resultater. Acetyl-heksapeptid-8 løfter og strammer huden, mens koffein reduserer hovenhet og mørke sirkler for et uthvilt utseende.
Nøkkelingredienser:
Acetyl-heksapeptid-8
Glutation
Kaffe
Salvie
BRUK
Plasser foil patch på ren hud under øynene. La de være på i 15 minutter, og kast etter bruk. Skånsomt klapp gjenværende serum inn i huden. Dette kan også brukes på smilerynker.

STEG 2 – Melting Creamy Face Mask: Lysnende + Tonende

Fordyp huden din i en intens lysnende og tonende maske for synlig hudfornyelse. Pakket med naturlige antioksidanter som perleekstrakt og risekstrakt, forbedres hudtonen dramatisk med en lysere glød og synlig jevnhet. Denne konsentrerte, kremete og unike smeltende formulaen gir en lukseriøs opplevelse som etterlater huden sunn, hydrert og glødende.
Nøkkelingredienser:
Perleekstrakt
Fjelltistelekstrakt
Risekstrakt
BRUK
Etter påføring av Foil Eye Patch-ene, plasser Ampoule Face Mask-en på ansiktet. La den være på i 15 minutter og fjern masken og eye patch-ene. Masser gjenværende serum inn i huden.

OMG Duo Mask – Pearl Therapy
99 kr