Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG Honey Milk Dual Mask 1 stk

136 kr

OMG! Double Dare
Varenummer: 8720 Kategorier: , Stikkord: ,

TRINN 1: Honey MilkExfoliating Bubble Mask
Denne dyt rengjørende sheetmasken trekker frem urenheter, lysner misfarging og mørke flekker og etterlater huden hydrert for en strålende hudfarge. Blsck African Soap, soltørkede kakaobønner og gigawhite fungerer alle sammen for å gi næring og forbedre hudens generelle utseende. Perfekt for tørr, sensitiv og solskadet hud.

HVORDAN BRUKE MASKEN:

Plasser masken over ansiktet med eller uten sminke. La virke i 1-3 minutter slik at masken kan få boblet opp på huden. Fjern masken og tørk av overflødig sminke eller rester. Skyll ansiktet med vann og klapp tørt.

TRINN 2: Honey Milk Ceramide Maske
En beskyttende sheetmask som vil styrke, fukte og minimere utseendet på fine linjer og rynker. Masken er tilføre Ceramide 3, hjelper det å opprettholde hudens naturlige barriere for en kontinuerlig ungdommelig glød, mens masken også beskytter mot forurensing.

HVORDAN BRUKE MASKEN:

Plasser masken over ansiktet. La virke i 15-20 minutter for full absorpsjon og effekt på huden. Fjern masken forsiktig og masser overflødig produkt som er igjen fra masken på huden.

OMG Honey Milk Dual Mask 1 stk
136 kr