Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG! Collagen Micro Mask

149 kr

OMG! Double Dare
Varenummer: 25096 Kategori: Stikkord:

OMG! Collagen Micro Mask På tide å få tilbake det smidige og ungdommelige utseendet på huden din! Hydrolysert kollagen gir fuktighet og forbedrer hudens elastisitet. Hyaluronsyre med lav molekylvekt trenger effektivt dypt inn i huden.

Det er spesielt formulert med velprøvde ingredienser, som 100% rent hydrolysert kollagen og Micro HA ™, for å forbedre utseendet på huden din. Denne lette kollagenformelen absorberes raskt, er dypt penetrerende og gir deg 24 timers etterfylling og fuktighet uten en klebrig, fettete eller tung følelse.

Kollagen er det viktigste strukturelle proteinet i det ekstracellulære rommet i forskjellige bindevev, inkludert dermis, det midterste hudlaget som ligger under overhuden.

Bindevevet i dermis gir styrke og elastisitet til huden gjennom en ekstracellulær matrise som består av kollagen- og elastinfibre, som er innebygd i hyaluron og proteoglykaner.

OMG! Collagen Micro Mask
149 kr