Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG Duo Mask – Rose Gold Therapy

99 kr

OMG! Double Dare
Varenummer: 20766 Kategori: Stikkord: ,
OMG Duo Mask – Rose Gold Therapy EN LØSNING FOR FLERE HUDBEHOV
Den unike Duo Mask retter seg mot ansikt- og øyeområdet samtidig for ultimate resultater. Masken innholder et ekstraordinært anti-ageing-kompleks for en glødende, yngre hud.

STEG 1 – Foil Eye Patch

Rose Gold Foil Eye Patch-en strammer opp, løfter og lysner øyeblikkelig det delikate området under øynene og gir det et ungdommelig utseende. Med termoterapeautisk teknologi penetrerer foil patch-ene effektivt hudlaget under øynene for å oppnå best mulige resultater. Acetyl-heksapeptid-8 løfter og strammer huden, mens koffein reduserer hovenhet og mørke sirkler for et uthvilt utseende.
Nøkkelingredienser:
Acetyl-heksapeptid-8
Glutation
Kaffe
Salvie
BRUK
Plasser foil patch-ene på ren hud under øynene. La de være på i 15 minutter, og kast etter bruk. Skånsomt klapp gjenværende serum inn i huden. Dette kan også brukes på smilerynker.

STEG 2 – Jelly Face Mask: Oppstrammende + Revitaliserende

Fordyp huden din i en intens oppstrammende og revitaliserende maske for synlig hudfornyelse. Denne hudberoligende Jelly-masken er tilført naturlige antioksidanter som Ruby og Rose. Den gjenoppretter øyeblikkelig fasthet og glød slik at fine linjer og rynker jevnes ut. Huden etterlates oppløftet, revitalisert og med en sunn glød.
Nøkkelingredienser:
Ruby-pudder
Damaskrose-ekstrakt
Asiatisk ginsengrotekstrakt
Magnoliabær-ekstrakt
BRUK
Etter påføring av Foil Eye Patch-ene, plasser Ampoule Face Mask-en på ansiktet. La den være på i 15 minutter og fjern masken og eye patch-ene. Masser gjenværende serum inn i huden.

OMG Duo Mask – Rose Gold Therapy
99 kr