Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari kit: Sensitiv hud

1379 kr

Kalahari
Varenummer: 24446 Kategori: Stikkord: ,

SENSITIVE & SENSITISED SKIN START KIT

Produktbeskrivelse

Sensitive &Sensitised Starter Kit har alt du trenger for å behandle en hud som er utsatt for følsomhet, rødhet eller svært sensitiv hud.

 

Gentle Cleansing Milk (20ml)

Enzyme Face Buff (20ml)

Phyto-Calm Facial Mist (30ml)

Nourishing Face & Neck Mask (20ml)

Phyto Comfort Lotion (35ml)

Hydralite Moisturiser (20ml)

Marula Face Oil (3ml)

SPF 40 (20ml)

Elastic Headband

 

Bruksanvisning:

  • Gentle Cleansing Milk –påfør en liten mengde av det valgte rensemediet på ansiktet og hals. Fukt fingertuppene og jobb produktet på huden med en sirkulær bevegelse. Skyll huden med lunkent vann
  • Enzyme Face Buff – Påfør en mengde på størrelse med en ert på fuktig hud. Arbeid på huden med et skånsomt trykk i sirkulære bevegelser og la den gjerne virke i noen minutter. Unngå øyet og leppeområdet. Skyll med lunkent vann. Alternativt, la produktet virke i 10-15 minutter alene uten bevegelser.
  • Phyto Calm Facial Mist – Hold produktet ca 15 cm unna ansiktet og spray mist på ansikt og hals. Skal ikke vaskes av.
  • Nourishing Face & Neck Mask – Påfør et sjenerøst lag på et rent tørt ansikt. La ligge i 20 minutter. Bruk den fuktede soft touch-kluten til å fjerne masken forsiktig fra huden. Brukes 1-3 ganger i uken eller ved behov for ekstra fuktighet og næring.
  • Phyto Comfort Lotion -påfør en mengde på en størrelse med en ert i ansiktet og på nakkeområdet med en mild sirkulær bevegelse med fingertuppene. La det absorbere
  • Hydralite Moisturiser – påfør en liten mengde på ansiktet og halsen om morgenen og kvelden. unngå øyeområdet
  • SPF – påfør på ansikt og hals hver morgen og ved soleksponering
  • Marula Face Oil- hvis huden din føles tørr, bruk en dråpe på ansiktet og nakken etter behov. Under fuktighetskremen og over Phyto Comfort Lotion.
Kalahari kit: Sensitiv hud
1379 kr