Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG Peeling & Pulling SET (Utgått)

998 kr

OMG! Double Dare

OMG! Peeling Gel tar bort døde hudceller og fjerner lag av urenheter og smuss i porene. Huden blir synlig myk og glatt. Gelékremens formel eksfolierer og trekker sammen porene med papayasyre og sitronekstrakt, mens C- og E-vitamin lyser opp huden og tilfører fukt. Hyaluronsyre bidrar til å fylle på med fukt, noe som gir smidig hud med glød.

Bruk: Etter rengjøringen påfører du peelingen i hele ansiktet, som skal være fuktet. Unngå området rundt øyne og lepper. Masser med myke sirkulerende bevegelser i 1-2 minutter. Skyll godt med lunkent vann.

Anbefalt bruk: 1-2 ganger i uken.

 

OMG! Pulling Gel drar forsiktig ut sta hudormer, eksfolierer med jordbærfrø og løser opp døde hudceller i T-sonen så du får merkbart ren hud. Fruktenzymer fra papaya trekker sammen porene, mens alfahydroxy- og glykolsyrer lyser opp og gir forfinet glød. Hyaluronsyre og jojobafrøolje tilfører fukt til huden og har en utjevnende effekt.

Bruk: Påfør litt gel, på størrelse med en 1-krone, på ren og fuktig nese. Masser med myke sirkulerende bevegelser i 2-3 minutter. Skyll av med lunkent vann. Kombiner med I.M. Buddy Mini Brush for mer intensiv eksfoliering.

Anbefalt bruk: 1-2 ganger i uken.

OMG! Hair Band BLACK

OMG I.M. Buddy Silicon MINI Cleansing Tool BLACK

 

 

OMG Peeling & Pulling SET (Utgått)
998 kr