Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Hyaluronic Wonder Oil Serum 30ml

519 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 2896 Kategorier: , , Stikkord: , ,

Sanctuary Spa Wonder Oil Serum er et must for alle som ønsker å skjemme bort huden sin med det beste Sanctuary har å tilby. Sanctuary Spa Wonder Oil Serum er en lett, nærende olje kombinert med serum som kan brukes av alle. Den trekker raskt inn i huden uten å virke klissete. Sanctuary Spa Wonder Oil Serum er beriket med sitrongress, appelsin og grapefrukt. Tilfører 24 timers fuktighet.

For normal/kombinert hud: Brukes alene uten serum eller krem over.
For tørr/ veldig tørr hud: Brukes under serum og krem.

Hvordan bruke den:

Rist flasken før bruk for å blande oljen og serum. Påfør et par dråper i håndflaten, varm oljen i hendene og fordel utover ansikt og hals under krem. Passer normal til tørr hud. Inneholder moringaolje, jojobaolje og granateple.

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014. Produktene er basert på rike oljer og pleiende ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme.

Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!

Sanctuary SPA Hyaluronic Wonder Oil Serum 30ml
519 kr