Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Marula Face Oil 15ml

379 kr

Kalahari

Kalahari Marula Face Oil er en lett, men rik ansiktsolje. Den består av foryngende og næringsrike oljer som melonfrøoljer, essensielle fettsyrer, marula og argan som tilfører fuktighet, beskyttelse og styrke til hudens barriere. Den er ideell for moden og tørr hud med aldringstegn, og perfekt til alle hudtyper som trenger litt ekstra pleie og fuktighet. Alle huder fortjener en god olje!

Kalahari Marula Face Oil kan brukes av alle hudtyper fra fet til sensitiv hud.

Etter rensing og Toning Lotion varmer du 2-3 dråper olje mellom fingertuppene og klapper forsiktig produktet inn i huden. Påfør deretter fuktighetskrem. Oljen kan også blandes direkte inn i din utvalgte fuktighetskrem.

Key Ingredients

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Citrillus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa (Argan) Nut Oil, Rosa Mosqueta (Rosehip) Fruit Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis(Rosemary) Leaf Extract.

 

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

 

Kalahari Marula Face Oil 15ml
379 kr