Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Intral Daily Rescue Serum 30 ml

839 kr

Darphin
Varenummer: 23017 Kategorier: , Stikkord: , ,

Darphin Intral Serum er et intensivt fuktighetsgivende og beroligende serum konsentrat som gjør huden glatt og myk. Kamille og tindved demper rødhet,balanserer irritert hud og tilfører vitaminer. Lindrer ubehag som ekstra tørr og sensitiv hud årsaker. Dette ikoniske rosa serumet forsyner huden med masse fuktighet og gjør huden myk, frisk og fyldig.

For alle hudtyper men spesielt for irritert, sensitiv hud som blir lett rød
Intensivt fuktighetsgivende og beroligende
Umiddelbar pleie for stram og tørr hud
Gir økt elastisitet og glød.
Beroligende planteekstrakter fra kamille, peon og tindved
84% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Redness Relief Soothing Serum er så mild at du også kan bruke produktet rundt øynene for å styrke og berolige den sarte huden.

OM INTRAL:

INTRAL – serien for ekstra sensitiv og tørr hud i alle aldre. For over 50 år siden utviklet Pierre Darphin sitt første serum for å umiddelbart berolige og fukte den ekstra sensitive huden. Denne kultklassikeren har aldri fått noen etterfølgere, takket være sin eksepsjonelle evne til å redusere sensitiv og rød hud, gjenopprette hudens naturlige balanse og forbedre hudens elastisitet. Fra dette skapte han hele Intral serien med ulike produkter med samme unike evne. Serien reparerer og helbreder den mest sensitive huden og reduserer irritasjon og kløe.

BRUK:

Appliser 3 pump med fingertuppene over ansikt og hals etter rens og toner. Legg deretter en passende Intral Creme. Kompletter med valgfri Darphins Aromatic Care på natten for mer intensiv behandling. For den ekstra sensitive passer Chamomile Aromatic Care.

Darphin Intral Daily Rescue Serum 30 ml
839 kr