Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Colourplay Palette – Berry Vogue

539 kr

MII
Varenummer: 11640 Kategorier: , Stikkord: ,

Du har et hav av valgmuligheter – fra drømmende dagkombinasjoner til kvelds “glam”! For en fullstendig look kan du kobinere med liner, maskara og løsvipper i fantastisk kvalitet fra Mii Cosmetics. Empowered er Mii sin nye kolleksjon, og den er ikke komplett uten nye Click & Color Lip Crayon!

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Colourplay Palette – Berry Vogue
539 kr