Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Absolute Face Base 30ml Utterly Fair 00

499 kr

MII
Varenummer: 2375 Kategori: Stikkord:

Mii Cosmetics Absolute Face Base er en foundation med eksepsjonell god dekkevne. En lett, flytende og kremet konsistens som smelter inn i huden og etterlater den silkemyk med en vakker, naturlig glød. Absolute Face Base er den foundation i Mii Comsetics med aller best dekkevne og skjuler rødhet, urenheter og pigmentforandringer uten å virke tung eller legge seg i linjer.  Foundationen den foretrukne favoritten fra Mii Cosmetics på photo shoots blant makeupartister verden over da den sitter som støpt og gir en flawless finishi som gjør seg svært godt på bilder. Absolute Face Base inneholder næringsrike og fuktighetsgivende ingredienser fra granateple og Gota Kola som stimulerer kollagenproduksjonen, og solfaktor 30 som beskytter mot aldringstegn fra solen. Absolute Face Base etterlater huden silkemyk, hydrert og frisk og passer for alle hudtyper.

Innhold: 30 ml.

Hvordan bruker man den:
For best resultat anbefaler vi at du påfører Absolute Face Base med Miracle Base Brush. Påfør rikelig med produkt og jobb foundationen godt inn med kosten. Miracle Base Brush er spesielt utviklet for å gi en perfekt og feilfri påføring av Mii Cosmetics flytende foundation.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Absolute Face Base 30ml Utterly Fair 00
499 kr