Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari SETT Kalahari Sunset lepper

319 kr

Kalahari
Kalahari SETT Kalahari Sunset  er en fin eske som inneholder Soothing Lips Kalahari Sunset Lips og Soothing Lips Wild Honey

Soothing Lips Kalahari Sunset Lips
Farget leppestift som umiddelbart gir en følelse av velvære i tørre, sprukne lepper. Inneholder mange gode essensielle fettsyrer som gjør at leppene dine er myke og godt preparerte. Spesielt egnet for tørre, kalde klima.

Kalahari Soothing Lips Wild Honey
Leppomaden som umiddelbart gir en følelse av fukt til tørre lepper. Rik på essensielle fettsyrer og vitaminer som beskytter mot tørre og irriterte lepper. Spesielt egnet for tørre og kalde klimaer.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari SETT Kalahari Sunset lepper
319 kr