Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Complete Cream Concealer 4gr – TRUST 01**(Utgått)

299 kr

Tomt på lager

MII
Varenummer: 5704 Kategorier: , Stikkord:

Mii Cosmetics Complete Cream Concealer er en kremet og fyldig concealer som har en veldig god dekkevne. Concealeren har en tykk og luksuriøs konsistens, som smelter inn i huden og gir et naturlig resultat som varer hele dagen. Complete Cream Concealer skjuler mørke ringer, pigmentflekker og rødhet, og sitter godt uten å tørke ut huden. Krem concealeren er beriket med beroligende ingredienser som kamille, sinkoksid og orkideekstrakt som roer ned en rød og irritert hud. Concealeren kommer i en liten og praktisk forpakning som gjør at den passer perfekt i sminkepungen og i håndvesken.

Innhold:4 g

Hvordan bruker man den:
Mii Cosmetics Complete Cream Concealer påføres over foundation med Mii Cosmetics Precision Concealer Brush og jobbes godt inn i huden på områder hvor du ønsker å dekke. Klapp lett over med fingre etter at produktet er ferdig blendet inn.

Complete Cream Concealer kommer i to nyanser:

 • Trust 01
 • Confide 02

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt utvalg. Forpakningene er lekre og lekne, og alle produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser og er utviklet med tanke på deg. Makeupen til Mii Cosmetics er mineralbasert og inneholder bla. mineraler fra edelstener som Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

 

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Mii Precision Concealing Brush Boxed

  299 kr
  KjøpLoading Done