Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Precision Concealing Brush Boxed

299 kr

MII
Varenummer: 2691 Kategorier: , Stikkord:

Mii Cosmetics Precision Concealer Brush er en concealerbørste med syntetisk hår for perfekt påføring av concealerproduktene til Mii Cosmetics. Precision Concealer Brush hjelper deg med å dekke over mørke ringer, urenheter, pigmentflekker og alt annet du ønsker å skjule. Kosten er liten, flat og har en avrundet bust som gjør det enkelt å påføre både flytende og kremet concealer. På grunn av den praktiske størrelsen sørger Precision Concealer Brush for at du kommer til i alle kriker og kroker som under øyne og rundt nesen hvor man ofte opplever små sprengte blodkar. Børsten sørger for at concealeren legger seg godt og gir et naturlig resultat. Bruk concealer enten under eller over foundation og blend produktet godt inn med børsten.

Mii Cosmetics Precision Concealer Brush er dyrevennelig da den er laget av syntetiske fiber, noe som også gir et veldig godt resultat med flytende og krem concealer. Precision Concealer Brush passer svært godt sammen med: Mii Cosmetics Complete Cream Concealer. 

Tips: Invester i gode børster for å få mest mulig ut av makeupen din. Tar du godt vare på børsten kan du ha de i lang tid.
Bruk en børsterens jevnlig for å desinfisere og rengjøre børstene.

Hvordan bruker man den:
Påfør concealer enten med fingre eller med Precision Concealer Brush. Bruk børsten til å blende concealeren godt inn i huden på ønsket områder.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Precision Concealing Brush Boxed
299 kr