Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG Duo Mask – Gold Therapy

99 kr

OMG! Double Dare
Varenummer: 20765 Kategori: Stikkord: ,
OMG Duo Mask – Gold Therapy EN LØSNING FOR FLERE HUDBEHOV
Den unike Duo Mask retter seg mot ansikt- og øyeområdet samtidig for ultimate resultater. Masken innholder et ekstraordinært anti-ageing-kompleks for en glødende, yngre hud.

STEG 1 – Foil Eye Patch

Gold Foil Eye Patch strammer opp, løfter og lysner øyeblikkelig det delikate området under øynene og gir det et ungdommelig utseende. Med termoterapeautisk teknologi penetrerer foil patch-ene effektivt hudlaget under øynene for å oppnå best mulige resultater. Acetyl-heksapeptid-8 løfter og strammer huden, mens koffein reduserer hovenhet og mørke sirkler for et uthvilt utseende.
Nøkkelingredienser:
Acetyl-heksapeptid-8
Glutation
Kaffe
Salvie
BRUK
Plasser foil patch-ene på ren hud under øynene. La de være på i 15 minutter, og kast etter bruk. Skånsomt klapp gjenværende serum inn i huden. Dette kan også brukes på smilerynker.

STEG 2 – Ampoule Face Mask: Hudreparasjon + Beroligende

Fordyp huden din i en ampullmaske rik på antioksidanter for å reparere huden etter for tidlig aldring og gjenoppnå sunn, yngre hud. Ionene i gullet aktiverer hudcellene for å fremme elastisitet, redusere fine linjer og rynker, og etterlater huden lysere og forynget. Den intense ampullmasken er tilført antioksidante botaniske stoffer som hydrerer huden dyptgående og revitaliserer selv den tørreste, matteste hud.
Nøkkelingredienser:
Gull
Ringblomekstrakt
Coptis Japonica-rotekstrakt
BRUK
Etter påføring av Foil Eye Patch-ene, plasser Ampoule Face Mask-en på ansiktet. La den være på i 15 minutter og fjern masken og eye patch-ene. Masser gjenværende serum inn i huden.

OMG Duo Mask – Gold Therapy
99 kr