Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG! Collagen Duo Kit

499 kr

OMG! Double Dare
Varenummer: 25099 Kategori: Stikkord:

OMG! Collagen Micro Mask På tide å få tilbake det smidige og ungdommelige utseendet på huden din! Hydrolysert kollagen gir fuktighet og forbedrer hudens elastisitet. Hyaluronsyre med lav molekylvekt trenger effektivt dypt inn i huden.

Det er spesielt formulert med velprøvde ingredienser, som 100% rent hydrolysert kollagen og Micro HA ™, for å forbedre utseendet på huden din. Denne lette kollagenformelen absorberes raskt, er dypt penetrerende og gir deg 24 timers etterfylling og fuktighet uten en klebrig, fettete eller tung følelse.

Kollagen er det viktigste strukturelle proteinet i det ekstracellulære rommet i forskjellige bindevev, inkludert dermis, det midterste hudlaget som ligger under overhuden.

Bindevevet i dermis gir styrke og elastisitet til huden gjennom en ekstracellulær matrise som består av kollagen- og elastinfibre, som er innebygd i hyaluron og proteoglykaner.

 

OMG! Collagen Cleansing Pad er en multi-purpose rensepute som renser sminke grundig, eksfolierer døde hudceller og hjelper til med å minimere  porene. OMG! Collagen cleansing pad gir øyeblikkelig, superkonsentrert fuktighet til huden.

OMG! Collagen cleansing pad slipper ut et kremaktig skum som bidrar til å øke cellefornyelsen, rense, lysne og hydrere huden.

 

BRUKSANVISNING:

  1. Ta ut puten, legg den på fingeren og masser den forsiktig i en rullende bevegelse på et fuktig ansikt i 2-3 minutter.
  2. Snu puten og gni forsiktig med den glatte siden som fokuserer på nese-, hake- og panneområdene.
  3. Skyll av resten av restene grundig med varmt vann.
  4. Tørk huden og utfør deretter din normale hudpleierutine.

Nøkkelingredienser:

 Kortere peptidkjeder (1-10 kDa) tillater en veldig høy grad av biotilgjengelighet som gjør det mulig for peptidene å passere tarmveggen inn i blodstrømmen. Bedre opptak av neringstoffer i huden.

 SJØSILTRAKT

En av de reneste og mest naturlige oksygenrike avgiftende, rensende ingrediensene som synlig renser for en renere, jevnere og klarere hudtone.

PROPOLIS

Jevner ut hudtonen og minimerer synlige tegn på aldring. Beskytter mot risikoen for fremtidig dehydrering.

 CN 9 MIX PLUS KOMPLEKS

Leverer 9 superingredienser med fordeler som fremmer vannstrømmen til huden for øyeblikkelig å rehydrere seg selv

 

OMG! Collagen Duo Kit
499 kr