Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Stimulskin Plus Serum 30ml**

2719 kr

Darphin

Et luksuriøst nærende serum-konsentrat med kraftige ingredienser som gir en sliten hud med dårlig elastisitet en ordentlig boost! Effektiv opp strammende og kollagenstimulerende, gir tydeligere konturer og fyldigere hud. En ekte juvel i Darphins serie, med de mest aktive og effektive ingrediensene. Kollagen fragmenter, polypeptider, rosmarin og avokado olje mykgjør, gjør huden strålende og akselererer kollagen produksjonen og cellefornyelsen.

Darphins kraftigste serum-konsentrat for moden hud
Umiddelbar og langvarig oppstrammende effekt
Stimulerende og nærende

HUDPLEIEREN TIPSER:

Når du har applisert serumet venter du et par minutter slik at serumet og ingrediensene kan absorberes i huden. Deretter applisererer du din dagcreme.

OM STIMULSKIN PLUS:

Darphins luksuriøse anti-aging serie med ekstra kraftige produkter for alle hudtyper med dype rynker, pigmentering og de som har redusert elastisitet og fasthet. Formelen for denne serien er utviklet for å stimulere produksjonen av kollagen og gjenopprette hudens elastisitet for merkbart skarpere ansiktskonturer. Virker oppstrammende, jevner ut og gjør huden klarere. Stimulerer cellefornyelsen og gir ny energi til huden.

BRUK:

Applisere på ansikt og hals på ren hud, etter rens og toner. Masser forsiktig inn produktet med fingertuppene, innenfra og ut. Applisere deretter STIMULSKIN PLUS Multi-Corrective Divine Cream.

Darphin Stimulskin Plus Serum 30ml**
2719 kr