Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Hydraskin Serum 30ml

699 kr

Darphin
Varenummer: 1030 Kategorier: , Stikkord: , ,

Darphin Hydraskin Serum er et intensivt fuktighetsgivende og næringsrikt konsentrat for tørr og dehydrert hud. Absorberes raskt for maksimal fukt og pleietil den stramme huden. Huden føles silkemyk og fuktet hele dagen. Grønnalger, sommerfugl lavendel og granateple fukter, lindrer og styrker for en smidigere og vakrere hud.

Intensivt fuktighetsgivende serum for tørr til veldig tørr hud
Som et slør av fukt og næring
Umiddelbar pleie for stram hud
Gir fyldighet og bedre elastisitet til huden
93% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse
HUDTERAPEUTEN TIPSAR

Et fuktighetsserum som Darphin Hydraskin Serum er den beste pleien for en hud som er tørr på overflaten. Serumet gir både fukt og næring på dypet. Et fuktighetsserum under cremen gjør også at huden holder seg hydrert lengre og blir mindre stram.

OM HYDRASKIN:

En serie som passer alle hudtyper og alle aldre som har behov for ekstra fuktighetsgivende produkter. Bidrar til å styrke og bevare den naturlige fuktbalansen. Huden blir mindre stram og føles fyldigere. Fine linjer viskes ut og huden får en fin glød. HYDRA SKIN reduserer væsketap, øker nivået av fuktighet og holder huden myk og strålende hele dagen.

BRUK:

Appliseres etter rens og toner. Ta 2-3 pump av produktet over ansikt og hals. Brukes morgen og kveld for best effekt. Applisere gjerne en creme fra HYDRA SKIN-serien over for ekstra fukt og beskyttelse.

Darphin Hydraskin Serum 30ml
699 kr