Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Miracle Base Brush Boxed

439 kr

MII
Varenummer: 2692 Kategorier: , Stikkord:

Mii Cosmetics Miracle Base Brush er en foundationbørste med myke, syntetisk hår for perfekt og feilfri påføring av alle Mii Cosmetics foundations. Miracle Base Brush sikrer en jevn spredning av produktet og du kan enkelt bruke den til å påføre flere lag foundation og bygge opp ønsket dekk. Enten du bare vil ha et snev av farge eller full dekk kan du bruke denne børsten. Børsten kan brukes til Irresistable Face Base, Flawless Face Base, Velvet Radiance Face Base og Absolute Face Base. Kosten har en flat topp som gjør det super enkelt å oppnå et  jevnt og profesjonelt resultat, uansett foundation. Skaftet på kosten er akkurat passe kort, noe som gjør børsten perfekt å ha med i sminkepungen og på reiser. Gjør en “touch up” på din foundation hvor som helst og når som helst med Mii Cosmetics Miracle Base Brush.

Tips: Invester i gode børster for å få mest mulig ut av makeupen din. Tar du godt vare på børsten kan du ha de i lang tid.
Bruk en børsterens jevnlig for å desinfisere og rengjøre børstene.

Hvordan bruker man den:
Påfør foundation på selve kosten og jobb produktet godt inn i huden.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Miracle Base Brush Boxed
439 kr