Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Smoothing Face Prep 30 ml – silk 01

399 kr

MII
Varenummer: 2374 Kategorier: , Stikkord:

Mii Cosmetics Smoothing Face Prep er en gjennomsiktig primer som gjør huden din jevn og glatt og gir en utmerket base for foundation og annen sminke. Smoothing Face Prep inneholder  Matrixyl 3000, et peptid som virker anti-age ved å øke kollagenproduksjonen og glatter ut linjer og rynker. Smoothing Face Prep virker beroligende og demper rødhet med ingredienser som valnøttkjerneolje, lavendel og kamille. Primeren er silkemyk og smelter inn i huden, fyller inn store porer, linjer og rynker samt jevner ut hudoverflaten. Smoothing Face Prep sørger for at det blir enklere å påføre foundation eller pudder. Makeupen sitter bedre og lengre og primeren gir en “flawless finish”. Mii Cosmetics Smoothing Face Prep passer alle hudtyper og kan brukes alene eller før flytende foundation, pudder og mineralfoundation. Primeren gir en glattere hudoverflate og holder sminken på plass med en matt, men frisk og vakker glød.

En god primer er et “must have” produkt for å legge den perfekte foundation og sørge for at sminken holder seg fin hele dagen /
natten igjennom. 

Innhold: 30 ml

Hvordan bruker man den:
Mii Cosmetics Smoothing Face Prep kan påføres med fingre eller Perfect Face Brush. Produktet er enkelt å påføre og smelter raskt inn i huden. La primeren trekke godt inn / tørke før du påfører makeup.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

 

Mii Smoothing Face Prep 30 ml – silk 01
399 kr