Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Enhancing Eye Prep 5gr – alert 02

329 kr

MII
Varenummer: 8291 Kategorier: , , Stikkord: ,

Mii Cosmetics Enhancing Eye Prep er en primer for øyelokket som gir det perfekte underlaget for øyenskyggen og sørger for at øyenskyggen sitter som støpt hele dagen/natten igjennom. Mii Cosmetics Eye Primer jevner ut fargen på øyelokket, nøytraliserer rødhet, får øyemakeupen til å sitte mye lengre, samt at den øker intensiteten på pigmentene i øyenskyggene.
Mii Cosmetics Enhancing Eye Prep inneholder valnøttoljeekstrakt som gir fukt og næring og gir en glatt og jevn base til øyelokket som sikrer enkel påføring av øyesminke og en fin finish.

Innhold: 7 g

Hvordan bruker man den:
Mii Cosmetics Enhancing Eye Prep påføres på øyenlokk før øyenskygge enten med fingre eller med Perfect Base Brush fra Mii Cosmetics. Blend produktet godt inn og la tørke / trekke inn før du påfører øyenskygge.

Mii Cosmetics Enhancing Eye Prep kommer i to nyanser:

  • Refreshed 01
  • Alert 02

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii har høy kvalitet, stor variasjon og omfangsrikt utvalg, lekre og lekne forpakninger, gode, rene ingredienser og er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Enhancing Eye Prep 5gr – alert 02
329 kr