Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Show Stopping Lash Lover – diva 01 black

299 kr

MII
Varenummer: 2530 Kategorier: , Stikkord: ,

Mii Showstopping Lash Lover er en fantastisk mascara som gjør vippene dine dramatisk! En luksøriøs krem formula som bygger, gir volum og lengde til hver enkelt vippe. Inneholder bivoks og carnaubavoks som pleier og gjør vippene myke. Must try!

Hvordan bruker man den:
For perfekt makeup og maskara anbefaler vi at du påfører maskara til sist når du er ferdig med resten av øyensminken din. . Dersom vippene dine trenger et ekstra løft kan bruke vippetang før du påfører maskara. Legg maskarakosten helt inntil vipperøttene og dra kosten i sikksakk-bevegelser oppover. Slik får du dekket alle vippene med maskara, i tillegg til å løfte dem opp fra røttene. Når vipperøttene er godt dekket, drar du kosten helt ut mot tuppene, også her kan du bruke litt «sikksakk-bevegelser» for å dekke alle vippene med maskara. Avslutt med å dra kosten igjennom en gang til ved å gre vippene for å separere dem best mulig.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle. 

Mii Show Stopping Lash Lover – diva 01 black
299 kr