Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Intensifying Lash Lover – impression 02 brown

259 kr

MII
Varenummer: 8313 Kategorier: , Stikkord: ,

Mii Cosmetics Intensifying Lash Lover gir lengde og separerer vippene uten å klumpe. Intensifying Lash Lover er beriket med
bie- og carnaubavoks som nærer og pleier vippene. Resultatet er pene, lange vipper som ikke knekker, klumper eller drysser. Maskaraen er enkel å påføre og komfortable å ha på. En intens og dyp svart eller brun farge på maskaraen åpner blikket og markerer øynene. Maskaraen passer like godt på dagtid for et naturlig utseende som på kveldens festligheter når du ønsker en mer intens look. Intensifying Lash Lover er så pleiende og holder vippene så myke at du enkelt kan påføre mer produkt over den gamle dersom du ønsker en mer markert makeup samme kveld.

Innhold: 10 ml

Hvordan bruker man den:
For perfekt makeup og maskara anbefaler vi at du påfører maskara til sist når du er ferdig med resten av øyensminken din. . Dersom vippene dine trenger et ekstra løft kan bruke vippetang før du påfører maskara. Legg maskarakosten helt inntil vipperøttene og dra kosten i sikksakk-bevegelser oppover. Slik får du dekket alle vippene med maskara, i tillegg til å løfte dem opp fra røttene. Når vipperøttene er godt dekket, drar du kosten helt ut mot tuppene, også her kan du bruke litt «sikksakk-bevegelser» for å dekke alle vippene med maskara. Avslutt med å dra kosten igjennom en gang til ved å gre vippene for å separere dem best mulig.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle. 

Mii Intensifying Lash Lover – impression 02 brown
259 kr