Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Passionate Lip Lover – Majestic 07

329 kr

MII
Varenummer: 5094 Kategorier: , , Stikkord: ,

Mii Cosmetics Passionate Lip Lover er en rik leppestift, med mye pigment som gir leppene dine en fantastisk farge samtidig som den virker pleiende. Passionate Lip Lover inneholder peptider og vitaminer som virker fuktighetsgivende og låser fuktigheten inn i leppene så de ikke tørker ut. Passionate Lip Lover følger trender og kommer med nye limited sesongfarger fire ganger i året. Du finner alt fra “perfect nudes” til “the perfect red” og helt matte til mer glossy varianter. Den fine finishen gir et sofistikert uttrykk samtidig som leppene får den næringen de trenger. Leppestiften sitter godt og sklir ikke utover. Den silkemyke teksturen gjør at leppestiften er lett å påføre, og Mii Cosmetics har også flere nyanser i Alluring Lip Liner  som går godt sammen med fargene i Mii Cosmetics Passionate Lip Lover.

Leppestiften har et enkelt og delikat design som gjør at den passer perfekt i vesken.

Innhold: 4 g.

Hvordan bruker du den:
Passionate Lip Lover kan enten påføres slik den er eller med Mii Cosmetics Lip Lover Brush.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

PlassholderMii Passionate Lip Lover – Majestic 07
329 kr