Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Celestia Skin Shimmer- CORAL HAZE 03

499 kr

MII
Varenummer: 8153 Kategorier: , , Stikkord:

Mii Cosmetics Celestial Skin Shimmer er et pigmentert multiprodukt for alle hudtoner. En utrolig lekker palett som gir deg muligheten til å påføre bronze, blush og highlight i ett. Du kan bruke de ulike fargene individuelt som en highlighter eller blande de og få en helt nydelig bronzer og blush. Paletten inneholder seks delikate, eksklusive og rikt pigmenterte farger som smelter naturlig sammen og gir en uimotståelig glød. Produktet passer like godt om dagen som natten. Du bestemmer selv hvor mye farge og glød du ønsker. Celestial Skin Shimmer kommer med to ulike nyanser. Velg mellom Aurora 01 som er basert på jordnære bruntoner eller Rose Quartz 02 som gir deg lekende lekre rosa og rødtoner og ny Coral Haze 03.

 

Hvordan bruker man den:
Mii Cosmetics Celestial Skin Shimmer påføres med Precise Finish Brush. Bland alle fargene sammen og stryk lett over ansikt der du ønsker mer farge og glød. De seks fargene kan også brukes individuelt som en highlighter for å fremheve for eksempel kinnben, amorbuen eller øyenbryn.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Celestia Skin Shimmer- CORAL HAZE 03
499 kr