Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Intral Cleansing Milk 200 ml

419 kr

Darphin
Varenummer: 990 Kategori: Stikkord: , ,

Darphin Intral Cleansing Milk er en mild rensemelk fra serien for ekstra sensitiv hud. Fjerner effektivt makeup og urenheter uten å irritere huden. Pleier huden medpolysakkarider og roer med hagtorn og kamille. Gjør huden myk og behagelig ren.

For ekstra sensitiv og tørr hud
Roer og demper rødhet
Pleier og mykgjør
84% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Intral Cleansing Milk er en perfekt rens i kombinasjon med kraftige hudbehandlinger og peelingar, for å roe og reparere huden når den er ekstra sensitiv og skjør.

OM INTRAL:

INTRAL – serien for ekstra sensitiv og tørr hud i alle aldre. For over 50 år siden utviklet Pierre Darphin sitt første serum for å umiddelbart berolige og fukte den ekstra sensitive huden. Denne kultklassikeren har aldri fått noen etterfølger takket være sin eksepsjonelle evne til å redusere sensitiv og rød hud, gjenopprette hudens naturlige balanse og forbedre hudens elastisitet. Fra dette utviklet han hele Intral serien med ulike produkter med samme unike evne. Serien reparerer og pleier den mest sensitive huden og reduserer irritasjon og kløe.

BRUK:

Appliser rikelig med produkt på ansikt, hals og bryst og masser med sirkulære bevegelser. Vaskes av med vann eller fuktige bomulls pads. Gjenta ved behov. Brukes morgen og kveld.

Darphin Intral Cleansing Milk 200 ml
419 kr