Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Enzyme Face Buff 50 ml

369 kr

Kalahari

BESTSELGER!!

Kalahari Enzyme Face Buff  er en mild, men effektiv ansikts skrubb som fjerner døde hudceller ved hjelp av fruktenzymer og små jojobaperler. Naturlige enzymer fra gresskar, papaya og ananas etterlater huden myk og strålende, og jojobaperlene jobber effektivt med å både stimuliere huden og rense den.

Masser forsiktig inn i ansiktet og på halsen med litt vann etter rens. Masser inn produktet med litt vann og la være på i 5-10 minutter. Fjern grundig med vann. MERK: Hvis du har sensetiv hud, la peelingen ligge på huden i 5 minutter uten å massere produktet.

For alle hudtyper.

Inneholder 3% tri-enzym exfoliation compound.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Enzyme Face Buff 50 ml
369 kr