Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Intral Soothing Cream 50ml

739 kr

Darphin
Varenummer: 1024 Kategori: Stikkord: , ,

Darphin Intral Soothing Cream er en intensiv reparerende 24h-creme for den ekstra sensitive huden i ubalanse. En SOS-creme som gjenoppretter hudens beskyttende syre mantel ogreparerer tørr og irritert hud. Kamille og tindved demper rødhet, balanserer og tilfører vitaminer. Lindrer ubehag som ekstra tørr og sensitiv hud årsaker.

For ekstra sensitiv og irritert hud
Intensiv fuktighetsgivende og beroligende
Umiddelbar pleie for stram og tørr hud
Beroligende planteekstrakter fra kamille, peon og tindved
75% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Intral Redness Soothing Cream er egnet som en after sun-creme takket være sine ekstra milde og beroligende ingredienser. Passer også perfekt som en reparerende krem for en kraftig hudpleiebehandling.

OM SERIEN:

INTRAL – serien for ekstra sensitiv og tørr hud i alle aldre. For over 50 år siden utviklet Pierre Darphin sitt første serum for å umiddelbart berolige og fukte den ekstra sensitive huden. Denne kultklassikeren har aldri fått noen etterfølgere, takket være sin eksepsjonelle evne til å redusere sensitiv og rød hud, gjenopprette hudens naturlige balanse og forbedre hudens elastisitet. Fra dette skapte han hele Intral serien med ulike produkter med samme unike evne. Serien reparerer og helbreder den mest sensitive huden og reduserer irritasjon og kløe.

BRUK:

Appliser over ansikt og hals på ren hud etter rens, toner og serum. Masser forsiktig inn produktet med fingertuppene. Brukes morgen og kveld. Bruk alltid en solcreme over på dagen.

Darphin Intral Soothing Cream 50ml
739 kr