Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Skin Loving BB Cream 30ml SPF45 radianty fair 01

479 kr

MII
Varenummer: 2401 Kategorier: , Stikkord: ,

Mii Skin Loving BB Cream er en perfekt flytende foundation med SPF!

Det er en fem-i-en multikrem som både pleier, beskytter og gjør huden din strålende jevn og med en flott glød. Det er en antiage krem med SPF 45 og har en innebygd primer som dekker til dine ujevnheter. Perfekt med BB øyekrem i tillegg.
Den er i tillegg fuktighetsgivende som gir en nærende og nydelig glød til huden.

Innhold: 30 ml

Kommer i nyansene:

  • Radiantly Fair 01
  • Radiantly Medium 02
  • Radiantly Dark 03

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

Mii Skin Loving BB Cream 30ml SPF45 radianty fair 01
479 kr