Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Starter Kit Hyperpigmentert Hud

1259 kr

Nimue
Varenummer: 469fd7e1026a Kategorier: , Stikkord: ,

Starter Kit – Hyperpigmentert Hud: Dette starterkitet fra Nimue er beregnet for de som ønsker produkter som kan mildne og forbedre pigmentering i huden. Samtidig er alle Starter kittene supre for de som ønsker å prøve ut flere av produktene fra Nimue, for å se hvilken effekt de har på din hud. I dette kittet har du nesten alle produktene du trenger til daglig pleie av huden i ansiktet. Perfekt å ta med seg på reise – da du slipper å ta med alle dine produkter i stor størrelse. Dette kittet Inneholder: Cleansing Gel, Conditioner, Exfoliating Enzyme, Nimue Day Fader, Night Fader, SPF 40

Bruk: Cleansing gel og Conditioner kan brukes både morgen og kveld – hver dag. Exfoliating Enzyme kan brukes morgen eller kveld ca. 2 ganger i uken. Nimue Day Fader bruker på morgen under Nimue Sun-C SPF 40 eller Sun-C Environmental Shield SPF 50. Unngå all soling, så langt det lar seg gjøre. Dette gjelder også solarium.

 

Størrelse

Cleansing Gel 30ml+Conditioner 30ml+Exfoliating Enzyme 15ml+Nimue Day Fader 15ml+Night Fader 15ml+SPF 40 20ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Day Fader Plus – Dagkrem mot pigment

  1080 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Night Fader Plus – Nattkrem pigmentering

  1112 kr
  KjøpLoading Done
Starter Kit Hyperpigmentert Hud
1259 kr