Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Exfoliating Enzyme

919 kr

Enzym peeling som effektivt løser opp døde hudceller, propper i porene og fremmer penetrering av påfølgende pleie. Enzymer fra papaya og ananas bidrar til en frisk, sterk hud med fornyet glød.

Nimue
Varenummer: 7091eb1fabbe Kategorier: , Stikkord: ,

Exfoliating Enzyme – en Nimue’s Enzym peeling som effektivt løser opp døde hudceller, propper i porene og fremmer penetrering av påfølgende pleie. Enzymer fra papaya og ananas bidrar til en frisk, sterk hud med fornyet glød. Nimue var den første produktserien som greide å lage en peeling uten slipekorn.

Bruk: Du kan selv velge om du ønsker å peeling på huden din på morgenen eller på kvelden. Rens først huden din med Nimue Cleanser og Conditioner. Varm så hendene dine i varmt vann under springen. Påfør deretter en liten mengde (1-2 pump) på ren, tørr hud. Exfol enzym peeeling skal masseres inn i hele ansiktet, på hals og Décolleté. Kan også benyttes forsiktig rundt øynene. La den virke i ca 6 -8 minutter. Aktiver produktet ved å massere huden med våte varme fingertupper i ca 2 minutter. La produktet ligge på huden i ytterligere 2 minutter. Skyll deretter godt av. Påfør deretter med din Nimue fuktighetskrem. Bruk 2-3 ganger per uke.

Størrelse

60 ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Cleansing Gel

  639 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Conditioner Lite

  639 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Conditioner

  639 kr
  KjøpLoading Done
Exfoliating Enzyme
919 kr