Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Conditioner Lite

639 kr

Beroligende og helbredende ansiktsvann som brukes etter Cleansing Milk.

Nimue
Varenummer: 731ddd6efcb9 Kategorier: , Stikkord: ,

Conditioner Lite – Dette er Nimue’s Conditioner eller toner (Ansiktsvann) som er beregnet for en sensibel hud – eller en problemfri hud som ikke ønsker for aktiv toner/ansiktsvann. Den virker behandlende på huden og skal brukes etter Cleansing Gel Lite, eller etter et annet renseprodukt. Den virker beroligende og fremmer gjenopprettelsen av en sunn hud. Den finnes også i en mer aktiv utgave: Conditioner for deg som mer stimulering av huden og som ønsker å jobbe mer med hudforbedring og forebygging av aldring.

Bruk: Dag og kveld. Etter rensing, spray 3-4 ganger med Nimue Conditioner Lite på gasbind og tørk over ansikt og hals. Unngå kontakt med øye- og leppeområdet. Hvis huden din føles ekstra irritert og sensibel en periode – så påfør Conditioner Lite uten gas. Påfør da produktet med bomull, eller spray en mengde av produktet i håndflaten og klapp det så forsiktig inn i ansiktet. Påfør deretter Nimue dag- og nattkrem og Nimue SPF om morgenen. Unngå overdrevet soleksponering.

Størrelse

140 ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Moisturiser Lite – Krem sensitiv hud

  830 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Cleansing Gel Lite – Rens for sensitiv hud

  639 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Super Hydrating Serum

  1515 kr
  KjøpLoading Done
Conditioner Lite
639 kr