Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Stimulskin Plus Multi-corrective Eye Cream 15ml

1339 kr

Darphin
Varenummer: 1110 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Stimulskin Plus Eye Cream inneholder et ekstra effektivt multi – korrigering kompleks utviklet for å bekjempe og forebygge aldringstegn, for å fremheve vakre, våkne og ungdommelig friske øyne. Gentianella campestris og bjørk reparerer, styrker og strammer opp huden.

Darphins mest effektive og eksklusive øyecreme
For en øyekontur med dype rynker og trøtt hud
Kraftfull oppstrammende og utjevnende

HUDPLEIEREN TIPSER:

For ytterligere anti-age effekt, appliser et øyeserum under Eye Cream, for mer fukt og avkjølende effekt.

OM STIMULSKIN:

Stimulskin Plus – Darphins luksuriøse anti- aging serie med ekstra kraftfulle produkter for alle hudtyper med dype rynker, pigmentering og som har fått redusert elastisitet og fasthet. Formelen for denne serien er utviklet for å stimulere produksjonen av kollagen og gjenopprette hudens elastisitet for merkbart skarpere ansiktskonturer. Virker oppstrammende, utjevnende og gjør huden klarere. Stimulerer cellefornyelsen og gir ny energi til huden.

BRUK:

Appliser en mengde på størrelse med et riskorn, morgen og kveld. Bruk ringfingeren i lette sirkulære bevegelser, innenfra og ut. Påfør produktet under øynene og på øyebrynsbenet. Bruk alltid solfaktor over på dagen.

Darphin Stimulskin Plus Multi-corrective Eye Cream 15ml
1339 kr