Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Ideal Resource Eye Cream 15ml

619 kr

Darphin
Varenummer: 1118 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Darphin Ideal Resource Eye Cream skaper et våkent og strålendende blikk! Denne lett fargede øyekremen fukter, mykgjør og reparerer den sarte huden rundt øynene. Lysreflekterende pigmenter reduserer umiddelbart mørke ringer. Vitamin C styrker og gjør huden klar og frisk, hudens naturlige glød framheves. Hyaluronsyre og peptider fukter, forebygger og reduserer tørrhetslinjer.

Næringsrik øyekrem med en metallapplikator som har en avkjølende effekt
Reduserer hevelse og mørke ringer
Hyaluronsyre tilfører fukt
72% av ingrediensene kommer fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Når du appliserer produktet masserer du forsiktig med metallaplikatoren for å stimulere mikrosirkulasjonen og drenere øyet fra væske og avfallstoffer.

OM IDEAL RESOURCE:

Serien for en hud som mangler glans og elastisitet . Når skjønnheten i huden begynner å falme og vitaliteten og elastisiteten i huden begynner å avta, er denne serien optimal. Produktene hjelper å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon, få tilbake sin glans og aktivere cellefornyelsen. Passer en grov, storporet hud som viser tegn på for tidlig aldring. En serie inspirert av naturens konserverings evne. Jevner ut hudens tekstur og hudtone og gir huden ny glød og energi.

BRUK:

Brukes morgen og kveld.

Darphin Ideal Resource Eye Cream 15ml
619 kr