Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Green Smoothie Recharge Mask 75ml

309 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 7544 Kategori: Stikkord:

Sanctuary Spa Green Smoothie Recharge Mask gir en intens gjenoppretting av huden din. Få en sunn kickstart med denne revitaliserende ansiktsmasken fullpakket med en næringsrik blanding av superfoods. Ingredienser inkluderer spirulina, kale, spinat, artisjokk, avokado og agurk samt lysnende vitamin C for en hud som føles myk og glatt, samt en frisk og sunn glød.

Hvordan bruke Sanctuary Spa Green Smoothie Recharge Mask:

Påfør på ren, tørr hud og la virke i opptil 15 minutter. Skyll med varmt vann for å avsløre en fornyet og fuktet hud som ser ut som om den har en super intens vitaminforsterkning. Bruk 1-2 ganger i uken. For alle hudtyper. Passer til veganere. Dermatologisk testet. Duftfri. Mot dyreforsøk. Uten parabener.

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014, men har eksistert i over 35 år. Produktene er basert på rike oljer og pleiende samt kraftfulle ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker til oppstrammende antiage. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme på ditt eget bad.
Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!
Sanctuary SPA Green Smoothie Recharge Mask 75ml
309 kr