Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Active Gel

1080 kr

Behandlende gel med AHA- og BHA Complex som stimulere cellefornyelsen og forbedrer hudstrukturen på problem hud. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie.

Nimue (Selges kun fra Klinikk fra 1. september 2024)
Varenummer: d2352207905e Kategorier: , , Stikkord: ,

Active gel – er en behandlende gel med AHA- og BHA Complex som stimulere cellefornyelsen og forbedrer strukturen på problem hud. Dette er et av Nimues viktigste produkter. Alle som ønsker å bedre sin hudtilstand og få hjelp til å regulere ubalanse i huden – må prøve ut dette produktet. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie. Produktet han redusere tilbøyelighet til utbrudd pga stress eller hormonelle endringer i kroppen.

Bruk: påføres kveld/natt – hver andre kveld etter Nimue Cleanser og Conditioner. Masser inn i ren, tørr hud i ansiktet og på halsen. En mild prikkende følelse kan forekomme. Etterfølg med Nimue fuktighetskrem. Dette produktet bør du helst ikke bruke før du har brukt Nimue hjemmeprodukter i ca 4-6. Unngå soleksponering og bruk alltid Nimue SPF på morgenen og videre utover dagen.

Størrelse

60 ml