Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

nyt hudpleiebehandling

Tilbud på hudpleie og fruktsyrer i oktober

Vi kjører hudpleiekampanje her på Nyt i oktober. Denne gangen har vi tilbud på hudpleie. Huden trenger litt omtanke etter en varm, solfylt sommer, og kan også nyte fordeler av å forberede seg til vinteren.

Gi huden litt omsorg

Grip denne sjansen benytte deg av vårt tilbud på hudpleie du også. Etter sommeren har huden godt av å bli grundig renset og få tilført fukt og næringsstoffer. Fruktsyrebehandling hjelper huden å bli klarer og friskere, gir økt glød og en jevnere hudfarge, strammer opp huden og reduserer rynker. Vi gir deg 20% rabatt på alle hudpleiebehandlinger og fruktsyre-penslinger.

Hudpleieprodukter fra Nimue skin technology group
I oktober får du 20% rabatt på alle hudpleie- og fruktsyrepenslinger. Du får også 15% rabatt ved kjøp av 3 hudpleieprodukter.

Kjøp kvalitetsprodukter

Benytt deg av vårt tilbud på hudpleie og la huden din oppleve Nimues hudforbedrende effekt. Huden din får en bedre effekt av å bruke kvalitetsprodukter med effektive og dyptgående ingredienser. Nimue er utviklet av forskere som har lang erfaring og kunnskap om hudens behov. Ingrediensene i Nimue er svært aktive, hvor produktene inneholder det beste fra teknologien, kombinert med det beste fra naturen. Produktene inneholder ikke parabener eller fargestoffer. Næringsstoffene i Nimue gjør at huden din blir sterkere med økt glød og fornyet hudstruktur. Nimue har en rekke ulike fruktsyrepenslinger som er trygge å bruke på alle hudtyper. Disse fruktsyrene kan benyttes på nesten alle hudtyper uten at huden føles tørr og irritert. Produktene som du skal benytte hjemme – normaliserer, balanserer og forbedrer huden din på en skånsom måte.

Du får nå 15% rabatt ved kjøp av 3 Nimue produkter.

Tilbudet varer ut oktober 2020. Vær tidlig ute med å bestille time, før det blir fullt!

Les mer om hudpleiebehandlinger
Les mer om fruktsyre-penslinger
Les mer om Nimue

Når du benytter deg av vårt tilbud på hudpleie så hjelper jeg deg å finne hvilke behandlinger som er best for deg og huden din.
Etter behandlingen vil jeg komme med mine beste råd for hvilke produkter du kan følge opp huden din med hjemme for å oppnå best mulig resultat på huden din. Hvis du går jevnlig til hudpleie og kombinerer med en god hjemmerutine med kvalitetsprodukter tilpasset huden din – så vil du oppnå bedre resultater og vil få en flott og strålende hud i mange år framover.

Har du spørsmål så send SMS til Kirsti Høyem 📞45044030

Ønsker du å lese mer om våre ulike hudpleiebehandlinger som inngår i vårt tilbud på hudpleie så gå inn på: https://nythudpleie.no/behandlinger/hudpleie/

Del siden med andre
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.