Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

nimue intro

Hudpleieserien ekspertene sverger til

Det sørafrikanske hudpleiemerket Nimue ble opprinnelig utviklet for det medisinske markedet, og produktene ble brukt før og etter plastiske inngrep. Siden da har Nimue utviklet seg til å bli et internasjonalt anerkjent merke for sin innovative og banebrytende teknologi.

Svært gode resultater har tatt Nimue til forbrukermarkedet, og i Norge selges hudpleieserien i salong og klinikk. Og de har egne produkter som brukes kun i behandling.

– Kosmetisk hudpleie har blitt mer teknisk med tiden, og nå skreddersys både behandlinger og hjemmeprodukter på en mer samlet og effektiv måte. Dette gir veldig gode resultater, forteller Anne Line Leonthin, som er kosmetisk sykepleier.

Under ser du deler av en Nimue-behandling:

God hudpleie starter i salong

Det anbefales at du starter med en hudpleiebehandling tilpasset din hud i salong.

Der får du hudanalyse og veiledning til hvilken hudpleie som passer til deg og din hud, forteller produkt- og fagansvarlig hos Nimue, Andrea Juell Færgestad.

Da får du renset godt i dybden, og kan forsette med gode rutiner hjemme. Skal du oppnå best mulig resultater må du sette deg inn i hva de ulike produktene gjør for huden din, fortsetter hun.

– Det er aldri for sent å etablere gode vaner for huden. Hold deg til noen enkle og gode rutiner som ikke blir for krevende, og avanser med flere produkter over tid, forteller Anne Line Leonthin.

6fc1ae66 dd6e 4c5b ab70 395e54548c96

HUDEKSPERT: – Det å få produkter anbefalt spesifikt til din hud er alfa omega. Hudpleie er som kjemi – og påvirker cellene våre på spesifikke måter. De ulike ingrediensene har egenskaper som bidrar til å gi de resultatene vi ønsker å oppnå, sier Anne Line Leonthin, kosmetisk sykepleier.

Nimues behandlinger

I salong kan du gå for alt fra en «quick-fix»-behandling til mer avanserte kombinasjoner.

Nimue tilbyr behandlinger fra 20 – 60 minutter. Expressbehandlingene, også kalt lunsjpeeling, er populære blant kunder som har lite tid å avse.

– Hos Nimue behandler vi årsaken, og ikke symptomet på en hudtilstand. Våre behandlinger, supplert med hjemmepleieprodukter, sikrer fornøyde kunder, som kommer tilbake igjen, forteller Andrea.

Klikk på bildet for å lese mer om de fire hudklassifiseringene:

https://www.nimue.no/klassifikasjoner/klassifikajsoner DE FIRE HUDKLASSIFISERINGENE:  Nimue var det første selskapet som introduserte denne hudklassifiseringen, og har derfor beveget seg bort fra de tradisjonelle systemene.
DE FIRE HUDKLASSIFISERINGENE: Nimue var det første selskapet som introduserte denne hudklassifiseringen, og har derfor beveget seg bort fra de tradisjonelle systemene. Foto: nimue.no

Nøkkelprodukter for nybegynnere

For å få god effekt er det viktig at man renser huden godt både morgen og kveld.

– Nimues cleansing gel og conditioner/tonic er begge aktive produkter som inneholder syrer med eksfolierende effekt, forteller Andrea.

– Invester i en god rens, dagkrem, en effektiv nattkrem og solkrem til helårsbruk . Deretter kan man legge til øyekrem, serum, peeling og masker til hjemmebruk, fortsetter hun.

Kan man bruke syre på alle hudtyper?

Bruk av syrer i hudpleie er utbredt og ansett som effektivt for å oppnå raske og gode resultater.

– Syre i hudpleie kan tilpasses de aller fleste. Syre brukes for eksfoliering i ulik grad, hudfornyelse, pigmentkontroll, for å redusere inflammasjon og rødhet, når vi vil redusere talgproduksjon, ved akne og for å øke fuktighetsnivå i vevet. Etter en viss alder kan vi alle ha store fordeler av å bruke syrer daglig eller ukentlig for å bevare den huden vi har, forbedre hudstruktur, fine linjer, pigment og hudkvalitet, sier kosmetisk sykepleier Anne Line.

– I Nimue bruker vi forskjellige syrer i ulike sammensetninger for å oppnå de beste resultatene, uten at behandlingen gir kundens hud såkalt nedetid i form av rødhet eller avskalling, avslutter Andrea.

Del siden med andre
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.