Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

img_20180527_3

Nyttårsforsett – Ta godt vare på huden din!

Din hud trenger jevnlig pleie! Ønsker du å beholde din hud frisk, ungdommelig lenge – så trenger den regelmessig profesjonell pleie. Sammen finner vi et bra intervall som passer for deg – slik at du kan redusere og forebygge slapphet og linjer. Å gå til hudpleie er ferskvare, og det hjelper ikke å ta 2 behandlinger i året og tro at dette forebygger aldring. Hvordan du føler deg blir ofte påvirket av hvordan huden din ser ut. Start gjerne å gå regelmessig til hudpleie fra 20-25 års alderen. Da er det lettere å forebygge – enn om du kommer på første hudterapi behandling når aldringstegnene har begynt å vises.

Jeg har over 25 år erfaring innen hudterapi og kan hjelpe deg med å setter opp et tilpasset hudpleie-program for din hud og hjelpe deg å velge de hjemmeproduktene som vil gi deg best resultat.

På Nyt kan jeg anbefale deg en rekke ulike hudterapi-behandlinger som jobber med å bedre huden din. De mest populære behandlingene er “Skin Perfekt” og “Skin Perfekt Wellness” som begge er gode hudpleiebehandlinger. Jeg tilbyr også spesialbehandlinger som SkinPen (Microneedeling) og Zero Gravity.

Før og etterbilde. Her har kunden fått Skin Perfect kombinert med Zero Gravity. Behandlinger ble utført på Nyt AS på Frogner, Oslo av Kirsti

Før- og etterbilde. Her har kunden fått Skin Perfect kombinert med Zero Gravity. Behandlinger ble utført på Nyt AS på Frogner, Oslo av Kirsti
Del siden med andre
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Januar-salg

30% på all hudpleie, krystallslip og voks